Winkelwagen Geen producten

Vibo's

WAT ZIJN SEXTOYS EN SEX SPEELTJES?

Een seksspeeltje is een object of apparaat dat mensen helpt om meer genot en plezier te halen uit de seks of het masturberen. Veel populaire speeltjes zijn ontworpen om zoveel mogelijk op de menselijke genitaliën lijken en kunnen in sommige gevallen ook vibreren. Sextoys kunnen je seksleven nieuwe impulsen geven, of je nu wel of geen partner hebt. Beschik je over een partner dan kunnen de speeltjes het voorspel, de seks en zelfs het orgasme positief beïnvloeden! Daarnaast kunnen de seksspeeltjes ook een uitstekende vervanger zijn voor een partner wanneer je op het moment even geen relatie hebt. Er zijn enorm veel mogelijkheden waarop een seksspeeltje kan bijdragen aan jouw seksleven.

VIBRATORS

Een vibrator is een vibrerend seksspeeltje dat voor vagina-, clitoris- en anusstimulatie kan worden gebruikt. Een vibrator heeft vaak een soepel en glad uiterlijk. Maar er bestaan ook varianten die eruit zien als een penis. Sommige zijn bedoeld voor vaginale stimulatie en anderen richten zich op het stimuleren van de clitoris of de G-spot. Vibrators zijn te gebruiken tijdens het masturberen, maar worden ook vaak door stelletjes tijdens voorspel of seks gebruikt.

GEZONDHEID

Net als bij ‘gewone’ seks hebben ook seksspeeltjes een positieve invloed op de gezondheid. Zeker wanneer je even geen partner hebt is het goed om seksueel actief te blijven. Na je speelsessie voel je je niet alleen een stuk beter, door regelmatig een speeltje erbij te pakken voorkom je stress en depressies. Je wordt je daarnaast bewuster van je eigen lichaam. Je leert meer over je eigen lichaam en wat je voorkeuren zijn op seksueel gebied. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld ook makkelijker om je voorkeuren aan je partner kenbaar te maken en hem of haar te sturen tijdens de seks. Sommige vrouwen hebben daarnaast moeite om tot een orgasme te komen door alleen penetratie. Met een seksspeeltje kan de vrouw ook clitoraal gestimuleerd worden en zo een hoogtepunt ervaren. Door samen een speeltje te gebruiken, kunnen jij en je partner ook nog eens dichter naar elkaar toegroeien.

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Als je een seksspeeltje aanschaft, zijn er een aantal dingen heel belangrijk. Uiteraard is het heel belangrijk dat je ze gebruikt in vertrouwen met je partner en dat je altijd naar elkaar en je lichaam luistert. Ook is het belangrijk dat je je speeltjes goed schoon houdt en dat je ze op de juiste manier gebruikt. Zo heb je langer plezier van je net aangeschafte seksspeeltje. We hebben ook alles om je sex toys te onderhouden, kijk maar eens bij onze collectie onderhoud.Vibrator-Nature
Vibrator Nature
Vibrator-Speciaal
Vibrator Speciaal
Vibrator-Sets
Vibrator Sets
Vibrator-Tarzan
Vibrator Tarzan
Vibrator-Anaal
Vibrator Anaal
Vibrator-XXL
Vibrator XXL
Vibrator-Klassiek
Vibrator Klassiek
Vibrator-G-Spot
Vibrator G Spot
Vibrator-Mini
Vibrator Mini
Vibrator-Waterdicht
Vibrator Waterdicht
Vibrator-Opzetstukken
Vibrator Opzetstukken
Weergave:
  1 / 25  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  


Voordelig, discreet en snel bij ALMAL.nl

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.